/
O nás

O nás

Společnost prosazuje trend zastupování prvovýrobců komponent pro nákladní automobily. Proto je ve svém segmentu hlavním partnerem společnosti Interpump Group S.p.A – hydraulické divize – pro Českou a Slovenskou republiku.
O nás | HSP Partners s.r.o. - Krnov

Historie společnosti HSP PARTNERS S.R.O.

2002

Začátek společnosti HSP PARTNERS s.r.o. na českém trhu se datuje do roku 2002, kdy byla zapsána do obchodního rejstříku. Své podnikatelské aktivity vybudovala společnost na kombinaci komplementárních produktů dvou italských výrobců H.S. Penta s.r.l. a Oleodinamica Pederzani & Zini S.p.A.

2004

Průlom nastal v roce 2004, kdy firma podepsala smlouvu o výhradním zastoupení výrobce H.S. Penta s.r.l. pro území Česka a Slovenska. Tímto vytvořeným portfoliem se postupně prosadila u velkých tuzemských výrobců nástaveb jako dodavatel komponentů pro prvovýrobu. Na strategii dodávek do prvovýroby navázala strategií dodávek i pro servisní organizace.

Vize

Společnost se dále snaží budovat své produktové portfolio s ohledem na synergický efekt a pravidelně doplňuje svou nabídku o nové výrobce a produkty, které svou povahou ideově doplňují stávající rozsah a umožňují stejným klientům dodávat produkty nové. K dnešnímu dni dále zastupuje společnosti z trhu EU:
O nás | HSP Partners s.r.o. - Krnov

Zastupujeme prvovýrobce komponentpro nákladní automobily

Zastupování přímých výrobců nám umožňuje flexibilní a operativní dodávky produktů našim obchodním partnerům.

Dlouhodobá praxe v oboru a bohaté zkušenosti

Dodáváme pro Českou a Slovenskou republiku

Jsme spolehlivý
a férový dodavatel